Myrorna attackerar.

Jag vaknade av att jag kände ett litet kli på armbågen. När kliet vandrade vidare längs med armen förstod jag att det med all sannolikhet inte var ett kli.

Jag slängde av täcket. Min säng var invaderad av miljoner små myror. Fördelen med små myror är att de är lätta att borsta bort (pocketböcker funkar utmärkt som myrskrapa). Nackdelen är att myror alltid har fler kompisar i närheten. Jag lyfte på myggnätet – självklart var hela golvet ett myrornas krig.

Myrorna hade hittat in till mig för att de sniffat sig fram till läsken som jag slängt i papperskorgen. Myror hittar till läsk som fästingar ligger och lurpassar på blodstinna värddjur.

Den snabba lösningen på myrinvasionen (kvart i fem på natten!) var att ställa ut papperskorgen utomhus och hoppas på att myrorna skulle följa med. Jag somnade om när jag märkte att myrorna höll sig på den vänstra sidan av sängen.

~~~
Postat med WordPress för Android

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *